+46 707 617 355

OM OSS

Vårt syfte är att inspirera och hjälpa dig att komma ut. Vi skapar minnesvärda och positiva upplevelser med ingredienser som natur, berg, fart och äventyr.

Om oss

Vi har arbetat inom servicebranschen i regionen sedan 2012!

 

Viltskogens är ett guideföretag, med en fingertoppskänsla att alltid leverera över kundens förväntan. Vi sätter alltid säkerhet som högsta prioritet, för att du som kund skall känna trygghet när ni är ute tillsammans med oss. Vi skapar minnesvärda och positiva upplevelser med ingredienser som natur, berg, fart och äventyr.
Alltid när du bokar en upplevelse med oss kan du känna dig trygg, våra guider kombinerar sin erfarenhet med ledarkompetens med väldigt mycket passion, detta skapar spännande aktiviteter året runt. Vi guidar turer i naturen både för individen med även större grupper.
Med Trollhättan som bas, gör vi det lättare att prova något nytt i området, varför inte se andra delar av regionen eller bara mysa ihop med familjen runt en eld på en avlägsen plats som är svår att hitta själv.

 

Så vad väntar du på, boka ditt nästa äventyr här, direkt online!

Välkomna till Trollhättan!

 

 

VI SOM ARBETAR MED VILTSKOGENS

JOHAN HAGBERG
Grundare och VD

Född och uppvuxen i regionen, andra generationens upplevelse-entreprenör inom restaurang, service och event. Nördig gällande friluftsliv, sommar som vinter, hundar och inte minst kokkaffe. Det bästa med Viltskogens är den känsla som skapas av kombination av natur, eld och där likasinnade möts för att prova något nytt för första gången.
Mig kommer ni träffa på de flesta turerna.

ARK THE DOG
Grundare och mentor

Han var en av anledningarna att Viltskogens blev av. Dessvärre finns han inte med oss längre. Vi var jämt ute på tur, sova ute var det bästa han visste. Bara han fick vara med. Tillsammans hade vi en ide om att kombinera hundens egenskaper, skogens krafter och barn & ungdomar med psykisk ohälsa. Men något tog honom ifrån mig. Men drömmen lever vidare. Saknad aldrig glömd!

 

MARCUS ASPSJÖ
Äventyrare och Föreläsare 

Marcus är den där äventyraren som man drömde om som barn, vad säger ni om att stå på en SUP-bräda genom Alaskas vildmark, rida med hästsmugglare i Sydamerika och åka rullskidor genom Australiens ökenområden. Han kommer hålla i en del Inspirationsföreläsningar med spännande berättelser om att nå dina mål och möta dig själv. Inte omöjligt att Ni ser honom i Guidekläder ibland.