+46 707 617 355

GRUPPER

Vill Ni ha ett annorlunda företagsevent? Vi skräddarsyr upplevelser för företag & grupper med fokus på utematlagning, eld och vildmarksliv.
Är Ni ett större grupp - för både företag och privata sällskap!

WALK & TALK

2021 är året då vi lämnar konferensrummet beger oss ut i skogen. Samtalen sker längs vandringsleden, vi kallar det Walk & talk, en kombination av aktivitet med möte. Ljummet termoskaffe byts ut mot aromatiskt kokkaffe och en sprakande eld. Maten är hjärtat för oss när vi paketerar er konferens. Vi lägger stort fokus på upplevelsen runt maten, som Ni lagar tillsammans med oss. 

Gillar du delikatesser, då skall Ni boka denna aktiviteten!

OST & CHARK VANDRING

Denna aktiviteten är för Er som vill kombinera vandring med delikatesser från regionen. Vi tar oss fram till fots genom vår fantastiska natur, provar delikatesser, diskuterar och har en avslappnad och harmoniskt upplevelse tillsammans med kollegor, vänner eller familj.

Kort sagt vi hänger runt elden och berättare historier!

FÖRELÄSNINGAR

Inspirationsföreläsning – ”Möt dig själv” I denna föreläsning får du ta del av spännande berättelser om hur det är att stå på en SUP-bräda genom Alaskas vildmark, rida med hästsmugglare i Sydamerika och åka rullskidor genom Australiens ökenområden. Historierna knyts samman med verktyg och nycklar som hjälper dig att nå dina mål och möta dig själv.

Kort och gott laga mat tillsammans över öppen eld!

MATLAGNINGSUPPLEVERSER ÖVER ÖPPEN ELD

Matlagningsvandring i vår fantastiska natur, en uppskattad aktivitet och ett perfekt alternativ till traditionella teambuildings event. Här måste man se laget före jaget, samarbetsförmågan kommer fram, prestigen läggs åt sidan. Den perfekta kickoffen, tänker vi. Ni lagar och vi leder er till en perfekt måltid i en härlig miljö. 

VILL DU FÅ EN OFFERT? FYLL GÄRNA I FORMULÄRET NEDAN, SÅ ÅTERKOMMER VI SNARAST.

Vi tänker lite utanför boxen på Viltskogens, våra vildmarkskonferenser skulle kunna se ut såhär: Varför inte byta ut konferensrummet mot en tältkåta i skogen, vi spänner ett vitt lakan mellan några träd, sedan placerar vi ett elverk en bit bort, vips så får vi ström till projektorn, ett Wifi sedan kör Ni erat möte som vanligt. Lunchen lagar vi tillsammans över öppen eld. På eftermiddagen fortsätter ni mötet i mindre grupper under promenad, vi kallar det Walk & Talk. Lite så som vi tänker med Vildmarkskonferenser.

    Värmande ord från gäster?

    Johan gav oss en fantastisk upplevelse och möjlighet att kunna umgås med kollegor och vänner utomhus i en trygg och mycket trivsam miljö. Allt var bra ordnat från början till slut. Maten som tillagas över öppen eld är magisk. Avslappnad miljö, allt ordnat och sällskapet väljer man själv! Nya tidens restaurangupplevelse och såhär umgås jag gärna framöver. Helt enkelt, perfekt!!

    Sofia Sandflo
    Ägare Svensk Fastighetsförmedling Trollhättan/Lilla Edet