+46 707 617 355

Covid-19

Hur påverkas vår verksamhet av pandemin?

Hur gör vi detta?

Vi tar COVID-19 på allvar och följer noga folkhälsomyndighetens rekommendationer.
Därför ber alla våra kunder att ta samma ansvar.
Stanna hemma om du är sjuk, tvätta händerna ofta och håll avstånd till dina medmänniskor. Tillsammans kan hjälpas åt att begränsa smittspridningen av COVID-19.

Pandemin verkar fortsätta sin framfart runt oss och det ser väl ut som om att det kommer fortsätta ett bra tag till framöver. Det bästa vi kan göra nu är att vara utomhus, hålla avstånd och koncentrera oss på att hålla till i närområdet och utforska våran bakgård, här finns det många äventyr att utforska. 

Våra aktiviteter kräver inte heller någon som helst närkontakt med andra personer, vi kan utan problem hålla det avstånd på två meter som rekommenderas. Det är trots allt i naturen vi hör hemma och kan känna oss som tryggast.

Så länge man är en mindre grupp – gärna vänner, kollegor, släkt, familj osv så får ni gärna komma med oss på våra turer med och uppleva naturen, varför inte laga mat tillsammans med kollegorna? Det finns inga begränsningar. Vi har alltid, handsprit, engångshandskar, tvål och vatten till hands på våra turer.

Vill man vara helt själv, kan man hyra utrustning för dagen, helgen eller veckan och utforska naturen på egen hand. Om ni har några frågor kring Corona och våra aktiviteter så hör bara av er – tillsammans hjälps vi åt att skapa säkra, trygga och fortfarande underbara naturupplevelser tillsammans.